logo
GE 
    ოფიციალური ინფორმაცია
ჯანდაცვის სისტემა
ჯანდაცვის რეფორმა
საერთაშორისო აქტები
სამედიცინო ეთიკა
განათლება და მეცნიერება
გაიდლაინები
პროგრამები
სტანდარტები
სტატისტიკა
ორგანიზაციები
    სამედიცინო მომსახურება
სასწრაფო დახმარება
ჰოსპიტლები
დიაგნოსტიკა-მკურნალობა
მეანობა-გინეკოლოგია
ჯანმრთელობა და სილამაზე
სტომატოლოგია
ლაბორატორიები, სისხლის კომპონენტები
სპეციალისტები
სამედიცინო ცნობარი
პირველი დახმარება
პროფილაქტიკა
ლაბორატორიული გამოკვლევები 
ცხოვრების ჯანსაღი წესი
მედიცინის ისტორია
მედიცინა და რელიგია
არჩილ შენგელიას სამედიცინო ენციკლოპედია
ტერმინები და განმარტებები


    სემინარი საქართველოში ცოფის პრევენციის, სურსათის უვნებლობის და სამზარეულოს ჰიგიენის თემებზე

29 ივნისს თბილისში, სასტუმრო ჰოლიდეი ინის (26 მაისის მოედანი N 1) საკონფერენციო დარბაზში 11.00 საათზე, მუშაობას იწყებს ერთდღიანი მედია სემინარი, საქართველოში ცოფის პრევენციის, სურსათის უვნებლობის და სამზარეულოს ჰიგიენის თემებზე.
სემინარის ორგანიზატორია დაავადებათა კონტროლის და საზოგადოებრივი ჯანმრთელობის ეროვნული ცენტრი. სემინარში მონაწილეობას მიიღებენ დაავადებათა კონტროლის და საზოგადოებრივი ჯანდაცვის ეროვნული ცენტრის და სურსათის ეროვნული სააგენტოს წარმომადგენლები, მოწვეული ექსპერტები.
სემინარი ტარდება ცოფის პრევენციის, სურსათის უვნებლობის და სამზარეულოს ჰიგიენის ხელშემწყობი ქცევის პროპაგანდისათვის საზოგადოებასთან ურთიერთობის საინფორმაციო, საგანმანათლებლო და საკომუნიკაციო კამპანიის ფარგლებში. კამპანიის ფარგლებში განხორციელდა სოციალური სარეკლამო სატელევიზიო და რადიო კლიპების, პოლიგრაფიული მასალების მომზადება–გავრცელება.
პროექტის მენეჯერის ანა არჩვაძის თქმით – „მიუხედავად იმისა, რომ ცოფის პრევენციის და სამზარეულოს ჰიგენასთან დაკავშირებულ საკითხები, წმინდა სამედიცინო თვალსაზრისით ერთმანეთისგან საერთო არ აქვთ, ორივე შემთხვევაში საუბარი დაავადებებზე, რომელთა მინიმუმამდე დაყვანა შესაძლებელია მხოლოდ იმ შემთხვევაში, თუ თავად მოსახლეობა იქნება ინფორმირებული და დაიცავს სათანადო ნორმებს. სწორედ ამიტომ ენიჭება განსაკუთრებული მნიშვნელობა საინფორმაციო კამპანიას. ორივე მიმართულებით სადღეისოდ არსებული სტატისტკა საგანგაშოა. იმედი გვაქვს ჩვენი საინფორმაციო კამპანია მდგომარეობის გაუმჯობესების ერთ–ერთი წინაპირობა გახდება.

"დაავადებათა კონტროლის და საზოგადოებრივი ჯანდაცვის ეროვნული ცენტრი", "სურსათის ეროვნული სააგენტო"

2011.06.28


ადამიანის უფლებები პაციენტთა მზრუნველობის სფეროში
ინტერნეტ მარკეტი
 დიეტები
 კოსმეტოლოგია
  წყალი
  მასაჟი
  სტომატოლოგია
  სქესობრივი ცხოვრება
  დასვენება, ტურიზმი, ჯანმრთელობა
  ბავშვი
  ორსულობა, გინეკოლოგია, რეპროდუქციული ჯანმრთელობა
  კოლოპროქტოლოგია
  შეკრულობა
  უროლოგია
 რა უნდა ვიცოდეთ დიარეის შესახებ
 ჯილეხი
 ეპილეფსია
 ადამიანის გენომი
 ადამიანის რეპროდუქცია
 ალერგია
 არტერიული ჰიპერტენზია
 გრიპი და სხვა რესპირატორული დაავადებები
 ვენების ვარიკოზული დაავადება
 ვირუსული ჰეპატიტი
 ვიტამინები
 იმუნიზაცია და ვაქცინაცია
 კომპიუტერი და ჯანმრთელობა
 მალარია
 ოსტეოპოროზი
 საკვებით და წყლით გადაცემადი ინფექციები
 სქესობრივი გზით გადამდები დაავადებები
 ტკივილი გულის არეში
 ფრინველის გრიპი
 შაქრიანი დიაბეტი
 შიდსი
 ჯანსაღი კბილები
 ჯანსაღი კვება
 ჰიპერჰიდროზი - ჭარბი ოფლიანობა

დააფიქსირეთ თქვენი აზრი ...

მოგწონთ თუ არა ”მედპორტალი”?

   ***  1505 "სამინისტროს ცხელი ხაზი"    ***   2 398018 "შიდსი - ცხელი ხაზი"    ***  2 911926 "ტუბერკულოზის ეროვნული ცენტრის ცხელი ხაზი"    ***  2 103003 "პაციენტის ცხელი ხაზი"    ***  2 103003 "ჯანდაცვის ომბუდსმენი"    ***  2 960505, 2 921000 "ნდობის ტელეფონი"    ***  2 941208 "ნარკოლოგიური დახმარების საკონსულტაციო ცხელი ხაზი"

საავტორო უფლებები დაცულია © პარტნიორები ჯანმრთელობისათვის (PfH) , ჯმნც (NHMC)
თბილისი, 2006